On y va

Goede morgen

Ik ben een piekeraar.. Daarom is het dat zelfs de eenvoudige – en weinig originele – beslissing om een blog te starten mij vervult met een lichte vorm van stress. Maar goed, ik heb de schrijversmicrobe – doodles tijdens het telefoneren vallen ook onder die noemer, toch? – dus ik moet wat.. En als je echt wil schrijven, is een turbulent leven leiden niet genoeg meer, ik moet het ook neerpennen. En meer nog: delen en blootstellen aan kritiek, ah there is the rub.

Dus daar gaan we. Deels ook omdat ik zoveel plezier beleef aan de blogs van mijn vriendinnen tijdens de koffiepauze.

Oh ja, de oh zo zeldzame naam Sofie was reeds genomen dus ik zocht mijn inspiratie elders. Zowel mijn lieve en observatieve dochters, mijn geliefde Aartbei en mijn tandarts wezen me op mijn scherpe hoektanden. Be warned!

Veel leesplezier en groetjes!

1 thought on “On y va

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.