G-spot gespot

Ik moet er mee lachen, al kan je het tragisch noemen op momenten.. Ik licht even toe. Ik lees vandaag in de krant “G-spot nog maar eens gevonden”. Want daar heeft in de wetenschappelijke wereld altijd twijfel over bestaan naar ‘t schijnt. Dat bewijst voor mij natuurlijk alleen maar dat wetenschappers mannen zijn: soms vinden ze de G-spot wel, soms niet. Maar goed, ze is dus nog maar eens gevonden, hoezee. Blijkbaar op een lijk van 83. Erg significante cijfers, moet ik zeggen, dat onderzoek. Ik denk dat menig vrouw deze wetenschappers uit hun lijden kunnen verlossen met wat inside information (onbedoelde woordspeling), maar ik ga het niet doen.. Gij wel?

Trouwens, weet je dat er in Amsterdam een café bestaat dat de G-spot heet? Niet zo’n slimme zet als je het mij vraagt, dan vinden de mannen het nooit..

Dit bericht wordt dan ook nog eens gedrukt in de krant te midden van alle heisa over handtastelijkheden en ander vrijpostig gedrag van mannen – al dan niet bij de voormalige BRT. Ik moet er dan mee lachen dat het net bij de tv zo’n gekend probleem was: net die bedrijfscultuur waar schone vrouwen werden aangenomen maar werden ontslagen als ze ouder werden, maar waar mannen op het beeldscherm bleven komen tot er bij wijze van spreken een geriatrische verpleegster op stand by moest staan naast de camera. Het Aurore-versus-Walter-Capiau-probleem, zeg maar.

Maar het is natuurlijk tragisch. Dat je een kleinerende opmerking of een ongewenste aanraking moet slikken, omdat ie van je baas komt. Al kan het van gelijk wie zijn. En pas op, ik heb het ook al gedaan, ik ben er zeker van dat elke (letterlijk elke) vrouw al eens gedacht heeft “waarom geef ik hem geen klap voor zijn bek?” Ik heb ooit ergens gewerkt waar de dikste lul op de bedrijfsvloer net de vertrouwenspersoon was. Tja, dat schiet op.
Maar nu volgt natuurlijk het hele debat (of de wedstrijd modder gooien): het is een lynch-partij, het ging om een afgewezen bittere vrouw, hij is een flirterig type.. Vermoeiend. Maar bottom line: het is niet oké natuurlijk. En dat moet in 2012 nog aangeleerd worden, tragisch.. Misschien zijn al die handtastelijke mannen die G-plek wel aan het zoeken??

Ook in de krant vandaag: Miss Dominicaanse Republiek verliest haar kroontje want ze blijkt getrouwd. Dat vind ik ook niet oké. Het is een regel dat je ongetrouwd moet zijn, ik weet het, maar waar is die regel op gebaseerd? Dat je beschikbaar moet lijken? Dat je geen verplichtingen mag hebben aan de haard? Belachelijk.

Tragisch.. Maar goed, ik moet er ook mee lachen. Maar ik geniet dan ook van multiple sarcasms.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.