Themabrieven – hoofdstuk 1: het einde van Masika

Het valt me op dat alledaagse foto’s  – of tenminste: foto’s die voor mij na 10 jaar alledaags zijn geworden – altijd met plezier onthaald worden door mijn vrienden en kennissen in België. Afrikaanse straatbeelden verbazen nog slechts een enkele keer (alhoewel) maar ze zijn een exotische, vreemde afleiding uit jullie Belgische realtiteit blijkbaar.

Bovendien zijn de kleinste weetjes en anecdotes vaak bron van vermaak bij gasten..

Dus ik dacht: waarom combineer ik die twee nu eens niet een keertje en laat ik mijn foto-collectie of mijn foto van de dag geen inspiratie zijn om jullie af en toe wat weetjes te vertellen over wat ik tegenwoordig ‘thuis’ noem?

Dus de wereldverbeteraar in mijn gaat themabrieven sturen en lessen in Tanzania voor dummies geven, de wereld onderwijzen: helemaal Oprah achterna!!

Hoofdstuk 1: het einde van Masika

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.