Themabrieven – still having fun

Het voelt soms gek om bij jezelf na te gaan in welke thema’s je nu kan gaan vertellen aan bekenden over een plek die zijn niet kennen maar ze kennen jou wel en jij kent de plek wel.. Bizar.

Maar tegelijk heb ik er zoveel plezier in, je gaat weer eens kijken met bezoekersogen. En hoewel Afrika met al zijn corruptie, incompetente bedrijven, ongeschoolde mensen, inferieure producten.. toch vaak uitnodigt tot klagen, heb ik dat in de theambrieven nog niet moeten onderdrukken want ik heb gewoon echt veel interessants en positiefs te melden, jeuj 🙂 (Misschien moeten wat meer Belgen eens themabrieven schrijven??..)

Maar toch.. het is ook deels omdat ik de plannen heb te gaan verhuizen dat ik het doe, een soort afscheid in schoonheid en dan kan ik na enkele jaren in het nieuwe land ook een reeks beginnen (of verveel ik jullie nu al?). Maar als je vraghen of suggesties hebt, mail ze maar he, ik wijd er met plezier over uit 🙂

Ik post ze wel niet meer allemaal afzonderlijk, aangezien het steeds links zijn (de foto verkleint immers te fel, amper leesbaar) – maar check de pagina links ‘thema-brieven’ of klik hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.