Oorbellen

Ik heb 6 gaatjes verdeeld over mijn 2 oren en ik krijg daar wel eens commentaar op. Ik sta daar zelf niet zo bij stil, ik heb er al jaren 6 zilveren ringetjes in zitten en ik verander dat bijna nooit.

En dan kom je een blog tegen van iemand die een ware oorbellen-fascinatie/obsessie/fetisj/hobby heeft en ik vind dat echt heel leuk om te lezen. Niet alleen omwille van de oorbellen maar de stukjes zijn leuk en werelds, leuke invalshoeken, mooie foto’s.. Dus dan komt een mens al eens op een ingeving: ik stuur eens wat oorbellen vanuit mijn Afrikaans hoekje van de wereld – blijkt de blogster nog van het dorp naast het mijne in België te zijn..

Wat leuk om mijn zending in haar collectie te zien schitteren. Of hoe een kleine moeite een groot plezier kan zijn, een plezier voor mij om te lezen dan he 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.