De laatste 2 weken in beeld – begin Juli

Weekje druk met extra werk voor het toeristisch seizoen, het vertrek van de meisjes en enkele dagen ziek op bed.. Dus de foto’s en het nieuws (en de thema-brieven) leveren slechts een magere oogst op.

Moyo kreeg zijn eerste badje, met lekkere anti-vlooien en -teken-      shampoo (wat een woord).. Zie je hoe verwijtend hij naar me kijkt met een blik die zegt “How could you?”

Spijtig dat de meisjes net weg gingen nu Moyo in huis kwam, maar het is wat het is.. Celeste is helemaal verliefd op hem trouwens.

 

 

 

 

 Naar de kapper met de meisjes. Ze willen het tot mijn grote verbazing dan altijd relatief kort. Des te beter.

 

 

De avond dat ik de meisjes naar de luchthaven bracht, was ik echt helemaal lastig. Het is zo wie zo al niet mijn beste avond, maar dan bleken ze op de luchthaven ineens departure tax te vragen (je kan je afvragen hoe legaal dat is zonder betalingsbewijsjes) en een nieuw systeem voor de parking, en alles liep in het honderd. Ze hadden hen natuurlijk moeten waarschuwen op de luchthaven (Do not mess with a mother that has to give away her children for 2 months) maar ik heb de boel bij elkaar geroepen, dat spreekt..

 

 

Het lief en ik gaan altijd in een hele andere routine als de meisjes weg zijn. 

Hoe hard ik ook opzie tegen die periodes, ik probeer er quality time van te maken in de mate dat dat kan. Ik lees ineens weer heel veel boeken (God bless the e-reader), we gaan af en toe op stap (om te ontdekken om 22u dat we doodmoe zijn)..

En ik ontdekte dat onze hond een alien is..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.