Kindjes #5

Ik ben een groot voorstander van foto-reportages laten maken door een profesioneel fotograaf. Maar ik moet er dan meteen wel aan toevoegen (en toegeven) dat het al jaren geleden is. Dat is dan vast omdat ik in Tanzania woon maar in feite lopen hier ook veel fotografen rond dus ik zou wel eentje bij de arm kunnen pakken als ik dat echt wou..

sessie Steff 10

Deze foto werd gemaakt door Steff Gilissen. Heel de reeks is leuk, ik heb er twee in groot formaat in mijn huis hangen maar deze vind ik lief omdat de meisjes er zo zichzelf op zijn: Axelle doet theatraal mee met wat we vragen maar ze vindt het eigenlijk echt wel leuk en Celeste faket niets, dat staren is een oprecht staren maar de knuffel is dat ook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.